Welkom bij e107.nl! .7xx

ss.pnge107 is een content management system geschreven in php en maakt gebruik van het populaire open source mySQL database systeem.
Het e107 systeem is geheel vrij en volledig aan te passen en wordt op op regelmatige basis aangepast en verbeterd.
De originele site is link , daar vind je ook de officiƫle downloads. Als je vragen hebt, of problemen ondervindt, vermeldt ze dan in het forum. Berichten in de chatbox hebben de neiging snel uit het zicht te geraken...
Rondkijken is geheel vrijblijvend, maar meld je aan om actief mee te doen.

Nu op ons Forum...

Geplaatst door Tgtje
Oeiii beetje erg laat, maar persoonlijk vlieg ik over de oude v1 site, valt niet altijd op..Maar [meer ...]
15 sep : 20:08

Geplaatst door starbert
Sinds kort refreshed het forum niet meer automatisch wanneer je een bericht plaatst. Wanneer je [meer ...]
28 aug : 20:47

Geplaatst door starbert
Sinds een tijdje werkt de email notificatie wanneer er een bericht op het forum geplaatst wordt [meer ...]
28 aug : 20:43


e107.nl Inleiding


Welkom op onze site, e107.nl heeft als doelstelling om het gebruik van e107 binnen het Nederlandse taalgebied te vergroten.

Wij bieden ondersteuning bij het gebruik van het e107 cms systeem en daarnaast houden we de vertalingen bij van het gehele systeem ook wel de 'Core' genoemd.

Met het e107 cms systeem is het mogelijk om middels een webserver gebruik makend van PHP en Mysql supersnel en simpel een website te bouwen en te onderhouden.

Deze website is dan ook gelijk standaard voorzien van vele mogelijkheden, naast het maken van pagina's voor de inhoud van de site zijn er gelijk al extra mogelijkheden om interactiviteit op deze website mogelijk te maken met behulp van bijvoorbeeld het standaard Forum, de standaard Chatbox, het Contactformulier en ook onderlinge Prive berichten zijn mogelijk.

Je kunt een ledenbestand opbouwen middels het Registratiesysteem, delen van de site afschermen voor niet leden, een Nieuwsbrief opzetten en het e107 cms systeem is standaard voorzien van een Content systeem om een grote hoeveelheid pagina's overzichtelijk te bouwen over diverse onderwerpen.

Daarnaast kan alle inhoud voorzien worden van de Commentaar functie zodat ieder lid kan reageren op de aangeboden informatie.

Wanneer het e107 systeem in de standaard opzet niet geheel voldoet in functionaliteit dan is er altijd nog de mogelijkheid om deze uit te breiden met zogenoemde 'Plugins'.

Deze zijn in veelvoud te vinden op diverse sites en bevatten interessante uitbreidingen.


Ook aan de grafische kant is gedacht, e107 wordt standaard geleverd met 13 zogenoemde 'themes' waarmee onafhankelijk van de inhoud van de website, de grafische uitvoering met 1 muisklik veranderd kan worden. De opbouw van deze themes is simpel te veranderen maar enige kennis van PHP en HTML is wel vereist. Op het net zijn vele themes voor e107 te vinden en speciaal voor de Nederlandse gebruikers zijn wij bezig met het opzetten van een nieuwe site speciaal gericht op het plaatsen en veranderen van e107 themes.

Wij wensen je veel plezier met het gebruik van e107, en heb je een vraag of een probleem, maak gebruik van ons forum, onze leden zullen je graag op weg helpen!

Team e107.nl
 

Welkom


Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ Wachtwoord vergeten? ]