Aanmelden

Vul je gegevens hieronder in. Een bevestigings e-mail wordt gestuurd aan het door jou opgegeven e-mailadres. Dit adres moet dus geldig zijn.
Als je niet wilt dat je e-mailadres wordt weergegeven, kruis dan de optie 'Verbergen e-mailadres' aan.
We hanteren op onze site de volgende regels:

1. Het forum en de chatbox dienen gebruikt te worden op de manier zoals het bedoeld is in een vriendschappelijke en behulpzame gemeenschap. We discussiëren of praten over e107, open source en alledaagse onderwerpen. Deze onderwerpen moeten zo besproken worden dat bijvoorbeeld ook kinderen het veilig kunnen lezen.

2. Spammen, Identiteit stelen of hacken van gebruikers is strikt verboden. Strafmaatregel: een directe eeuwige ban.

3. Het propageren en bespreken van illegale software, cracks, no-cd patches en dergelijke is verboden. Topics hierover zullen direct gesloten worden. Het vragen om en verspreiden van virussen leidt tot een ban. Onderwepren over beveiligingsrisico´s van e107 mogen wel worden besproken.

4. Het forum mag niet voor commerciële doeleinden gebruikt worden.

5. Andere forumgebruikers moet je met respect behandelen. dat betekent b.v. geen gescheld of gevloek en geen discriminerende taal. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, maar een gevoel van vrijheid en respect is net zo belangrijk.

6. Gebruik duidelijke en overzichtelijke topic titels. 1 leesteken is genoeg.

7. Eerst zelf antwoorden zoeken, dan pas vragen. Veel vragen zijn via het forum, de FAQ, e107.org, andere e107 sites (zie De wereld volgens e107) of link te beantwoorden.

8. Het is verboden hele brede plaatjes of een hele lange woorden te gebruiken, hierdoor zou (ondanks de e107 maatregelen) de lay-out van de site aangetast kunnen worden. Afbeeldingen mogen max. 640x480 zijn. Veel plaatjes maken de laadtijd van de pagina te lang voor sommige gebruikers, gebruik liever tekstlinks.

9. Iedereen is vrij zich onder een zelf bedachte naam aan te melden op deze site. De beheerders behouden zich het recht voor om de gebruikersnaam te toetsen op bruikbaarheid op deze site. Namen die onduidelijkheid creëren of die als niet passend worden beschouwd, zullen worden afgevoerd en de aanvrager zal worden geadviseerd zich opnieuw met een passende naam aan te melden.

10. In geval van onduidelijkheid over de regels beslist het Mod-team. Als het mod-team eenmaal een beslissing heeft genomen valt er over de uitkomst niet te discussiëren.

Het e107.nl team
Inlognaam en wachtwoord zijn hoofdletter gevoelig.

Gebruikersnaam: *
Dit is de naam die op de site wordt getoond
Inlognaam: *
Dit is de naam waarmee je inlogt
Echte naam: *
Wachtwoord: * (Min. 6 tekens.)
Nogmaals je wachtwoord: *
e-mailadres: *
Nogmaals je e-mailadres: *
Verbergen e-mailadres?: Ja   Nee
Geef de code uit de afbeelding in *

 

Welkom


Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ Wachtwoord vergeten? ]