Grid nieuws aangepast

   Alex   12 dec. 2023
 e107.nl 
driemanierengrid_e107_nl.jpg

3 nieuwe grid templates....

Vandaag de derde manier om nieuws te tonen op je e107 website afgemaakt, zoals je waarschijnlijk wel weet kan je onder menu's en menuplaatsen kiezen voor het nieuwsgrid, deze kan je meerdere malen installeren en dus ook voor meerdere categorieen gebruiken en apart ook nog eens de wijze waarop de berichten worden getoond instellen, het is heel wat maar er zijn nu 3 manieren bijgekomen, was even wat werk maar ik heb ze nu even onder elkaar geplaatst op onze voorpagina. Ha moest er toch even een foto van maken smile

Alles is gebaseerd op de Bootstrap 5.3.2 voorbeelden op https://getbootstrap.com/docs/5.3/getting-started/download/ en je kan daar eigenlijk alles terug vinden, het is dan nog bepalen en aanpassen hoe e107 erin past maar tot nu toe met heel wat hulp van Jimmi08 lukt het nog steeds en ontdek ik zelf ook nog steeds mogelijkheden binnen e107.

Wist je dat je iedere nieuws categorie ook kan toekennen aan een template? Lijst, default etc, ik was dat echt vergeten of wist het eigenlijk niet. Maar de volgende stap is hoe het nieuws wordt getoond ook ombouwen naar BS of aanpassen dan.... en weer verder!

Bijna alle gebruikte afbeeldingen op e107.nl komen van: Image by wayhomestudio on Freepik