Link naar downloads defect

Alex, vr feb. 19 2021, 10:11A.M.

Als je bovenin klikt op bestanden dan is dat een gegenereerde link naar de downloads (bestanden) deze werkt niet (meer).

Nu gebruik ik hier vaak de laatste github om te testen dus dat kan.. Leo?

Re: Link naar downloads defect
Leotgtje, vr feb. 19 2021, 11:10A.M.

Geen idee waarom dat gebeurde Alex (zou kunnen dat iets niet helemaal is meegegaan) bij sommige gewijzigde dingen heeft Cameron al eens aangegeven dat een of ander even moest (noem het maar even opnieuw getriggered ) worden anders werd dat niet doorgevoerd (uit mijn geheugen. Bracht mij even op het idee van heee... het is een sef .. ff checken: je hebt 2 links voor bestanden > 1 x sidebar en 1x alt_4 beiden hebben identieke gegevens..afvragend wie van de twee nou goed of fout is (dat zou (ken het thema bouw niet).zou dit de alt_4 moeten zijn.
Rijst vraag : hoe is de url instelling want ik zag in de foutmelding e107 - admin en niet e107_admin..
De url profiel lijk (friendly) zal wel kloppen (even gekopieerd) en gewoon laten herbouwen...wat zou gebeuren??
En hij meldt mij daar dat 3 instanties zijn gewijzigd, link blijft identiek... Gauw controleren op main > en jawel hoor..daar is tie weer... en werkt). Dus misschien ligt het aan een glitch of boven omschreven.

PS Zeker zou je git moeten/mogen gebruiken (uiteraard kan een en ander ook weer bugjes hebben) en wat betreft
de edit knop is er al een nieuwe aanpassing (nog niet gecontroleerd, maar denk dat dat wel is opgelost dus git is weer verandert.
Re: Link naar downloads defect
Leotgtje, vr feb. 19 2021, 11:12A.M.

En betreffende de edit knopt (hihi) had wat typefoutjes (excuus) ..die blijven er dus in nu, want ik kan niet editten wink